Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringa gjelder for God Mat Lokalts nettsider. God Mat Lokalt AS (organisasjonsnummer 925205826) er behandlingansvarlig for personopplysninger som samles inn på  nettstedet godmatlokalt.no.

God Mat Lokalt AS har egne databehandleravtaler med underleverandører som Sircon Norge AS (nettvert) og Vipps (betalingshåndtering).

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker godmatlokalt.no, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern.

Du kan besøke mange sider på godmatlokalt.no uten uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Noen ganger trenger vi likevel informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Personopplysninger som behandles

Inderøy Utvikling SA samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato og personnummer.

Eksempler på informasjon vi samler inn, og i hvilke sammenhenger:

  • E-postadresse (kunder og mottakere av nyhetsbrev)
  • Fornavn og etternavn (kunder)
  • Telefonnummer (kunder)
  • Adresse (kunder)

Hvordan innhenting av informasjon skjer

God Mat Lokalt samler inn opplysninger gjennom disse skjemaene på våre nettsider:

  • Skjema for nyhetsbrev.
  • Skjema i kassen, i forbindelse med sending av ordre fra kunde.

Formålet med å innhente personopplysningene

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og oppfylle vår avtale med deg som kunde.
  • For å kunne levere varer og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å kunne varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss.

Vi henter ingen informasjon fra tredjeparter, og formidler heller ikke personopplysninger du gir til tredjeparter.

Lagring av informasjonen

Opplysningene lagres på egen server hos vår nettleverandør Sircon Norge AS. Serveren står i Norge, nærmere bestemt i Trondheim.

Underleverandører vi har databehandleravtale med, har eget ansvar for opplysningene som registreres om deg hos dem (se også under «Utlevering av opplysninger til tredjepart» nedenfor).

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Hvis du har en kundekonto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Tilgang til og endring av de personlige opplysningene

Vi gir deg tilgang til egne kundesider (Min side) for å sikre at navn og personlige opplysninger er riktige og oppdaterte.

Sletting av informasjon

Du kan når som helst be om at informasjon vi har om deg blir slettet ved å gi oss beskjed via e-post

Kravet om oppbevaring av regnskapsmateriale, gjør at vi oppbevarer slik informasjon i henhold til regnskapslovgivningens krav.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene du oppgir til oss deles ikke med tredjeparter, men underleverandører leverer tjenester som betalingsløsninger til oss. Dette gjelder Vipps (betalingsløsning/kortbehandling). Slike aktører har vi databehandleravtale med, og de kan behandle personopplysninger på vegne av God Mat Lokalt.

Innhenting skjer i forbindelse med kjøp i vår nettbutikk.

Dine rettigheter

Etter EUs personvernforordning, som ble innlemmet i ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi behandler om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Opplysningene du selv har oppgitt ved registrering/kjøp, kan du, hvis du har opprettet en brukerkonto endre/administrere via din egen kontoside på godmatlokalt.no.

Du kan også kreve at vi sletter opplysningene om deg.

Dersom du mener deg urettmessig behandlet etter personopplysningsloven, kan du klage til Datatilsynet, som er tilsynsmyndighet i Norge.

Her kan du kontakte oss

Du kan kontakte oss via e-post

Du kan også kontakte oss via papirpost til:

God Mat Lokalt AS
Røravegen 591
7670 Inderøy