Om oss

God Mat Lokalt AS ble etablert våren 2020, og åpnet butikk på Røra i Inderøy kommune tirsdag 14. juli 2020.

I butikken bugner det av varer fra nesten 70, små som store, lokale mat- og drikkeprodusenter fra Trøndelag på én salgsarena – like ved E6 Røra. Butikken er et startpunkt for videre mat- og drikkeopplevelser på Innherred.

Hos oss finner du alt fra ferske brød, grønnsaker, til et bredt utvalg av kjøtt og spekemat på både svin, lam, vilt og storfe. Ferske meierivarer fra flere gårdsmeieri, honning, krydder, sjokolade, kaffe, te og mye mer. Vi har det meste til hver anledning – hverdag som fest.

Over en fjerdedel av produsentene og leverandørene våre er økologiske – noe vi er veldig stolte av. Flere av disse er godkjent av Debio, men flere andre leverandører leverer usprøytede produkter og er bevisste på dyrenes velferd i kjøttproduksjon. Ville vekster og viltkjøtt finner du også i sortimentet. Vi på God Mat Lokalt har god kjennskap til våre produsenter og leverandører, som i neste omgang gir trygghet til dere forbrukere.

Siden start har God Mat Lokalt AS vokst litt etter litt, og konseptet er stadig under utvikling. Fra høsten 2021 tilbyr vi på God Mat Lokalt også catering, skreddersydde gavepakker og nettbutikk. Du finner oss også på marked og matfestivaler rundt om i nærområdet.

Gjengen på God Mat Lokalt ønsker deg hjertelig velkommen!

Følg oss gjerne på Facebook (God Mat Lokalt) og Instagram (godmatlokalt).

Butikken vår finner du på Røravegen 591, 7670 Inderøy – like ved E6 Røra.